Om oss 

Modern headhunting och rekrytering 

 

Letar du efter den perfekta medarbetaren? Vi vet var hon eller han finns. 

 

Då vi arbetarbåde med headhunting och traditionell rekrytering vet vi att den potentiella medarbetaren vi kommer presentera för dig faller inom ramarna för de krav du ställt. Vårt mål är att du ska bli mer än nöjd. Att hitta just den personen som både ska komma snabbt in i arbetet, passa in i arbetsgruppen och förstå företagets affär är en lång process. Därför finns vi här för dig - du kan känna dig trygg i att vi hittar den du söker.

 

Vi har erfarenheter inom den mediala branschen och vet därför vad som krävs just av den kompetens du söker. Vi tror inte på genvägar till att hitta den perfekta kandidaten - utan vet att det krävs ett grundligt arbete för att hitta rätt person.

 

Det ska vara tryggt att anlita oss för rekrytering

 

Vi garanterar att din invesetering att ta hjälp av oss när du söker en person för rekrytering ska vara mer än värt. Vi vet att en felrekrytering blir oerhört dyrt - därför är vårt mål att du ska bli mer än nöjd. Skulle det vara så att vi misslyckats att hitta den just ni sökte - då får ni pengarna tillbaka. Vi är så säkra på att du kommer bli nöjd att vi vågar lämna denna garanti.

 

Vårt mål är att du ska vara så nöjd att i framtiden då du behöver nya medarbetare ser du inget annat val än att kontakta oss.

 

Välkommen till oss på AID-COM Rekrytering!

 

 

 

 

 

AID-COM Rekrytering © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

Kontakta oss: 073-532 18 10